Web Analytics
braces gigi

Harga Braces Gigi dan Kos Pemasangan Pendakap Gigi

Tahukah anda berapa harga braces gigi dan kos pemakaian pendakap gigi terkini? Sebentar tadi saya ada buat satu tinjauan atau survey di salah sebuah Facebook page milik saya untuk mengetahui kos pemasangan pendakap gigi yang terbaru. Hasil daripada maklum balas yang diterima saya lihat ada braces yang murah ada yang mahal. Hal ini disebabkan jenis …

Harga Braces Gigi dan Kos Pemasangan Pendakap Gigi Read More »

passion compassion

Hasrat Atau Kasih Sayang?

Apa itu passion dan apa itu compassion? Semua orang cakap, “Follow your passion!” “Follow your passion!” GO GO GO! Sebelum masuk bab compassion, aku nak mula cerita iaitu kongsi pasal kehendak sebenar aku. Aku ni suka gila kat art. Aku appreciate inner beauty terlalu mendalam. Kadang-kadang, bila aku luah kat kawan, “Engko ni jiwang jugak …

Hasrat Atau Kasih Sayang? Read More »

impian

Kontrajustifikasi Tentang Impian Saya

Bosan dengan lolongan jiran yang sungguh syok nya berkaraoke, saya mengambil keputusan untuk bermenung seketika. Lepas tu, saya online dan tengok blog sendiri. Lepas itu, baca blog orang lain. Saya tenggelam dalam dunia sendiri, seolah-olah mulut orang sebelah rumah telah dijahit rapi. Lamunanku begitu asyik setelah melayari blog ini… Dia ini saya lihat sebagai seorang …

Kontrajustifikasi Tentang Impian Saya Read More »

spam

SPAM Yang Banyak Kacau

SPAM Menyusahkan? Kita sering terdengar atau pun terbaca mengenai Spam di mana-mana laman web yang kita access di mana-mana sekalipun. Ada di antara sesetengah orang yang berpendapat bahawa spam ni virus la, racun la, tonik la, ape la. Contohnya, sekiranya anda adalah pengguna Facebook, kita seringkali disaran supaya menukar password akaun Facebook kita seolah-olah kita …

SPAM Yang Banyak Kacau Read More »

Scroll to Top