Web Analytics

Internet

renew passport online

Langkah Mengemaskini Malaysia Passport Atas Talian

Sekiranya pasport anda sudah tamat tempoh dan kena diperbaharui, tetapi anda tiada masa pergi buat di pejabat imigresen atau anda takut dengan penghabisan masa untuk beratur di baris yang panjang dan rebut nombor yang terhad setiap hari, sekarang ada satu berita baik yang saya nak cerita sama anda. Sekarang sudah boleh anda memperbaharui pasport anda …

Langkah Mengemaskini Malaysia Passport Atas Talian Read More »

spam

SPAM Yang Banyak Kacau

SPAM Menyusahkan? Kita sering terdengar atau pun terbaca mengenai Spam di mana-mana laman web yang kita access di mana-mana sekalipun. Ada di antara sesetengah orang yang berpendapat bahawa spam ni virus la, racun la, tonik la, ape la. Contohnya, sekiranya anda adalah pengguna Facebook, kita seringkali disaran supaya menukar password akaun Facebook kita seolah-olah kita …

SPAM Yang Banyak Kacau Read More »

lazada

Iklan Lazada Macam Wujud Di Mana-mana Saja

Siapa yang tidak pernah mebeli barang daripada LAzada, kedai online Malaysia yang semakin hari semakin famous? Ramai lagi yang tak pernah beli, saya pun tak pernah beli. Siapa pula yang tak pernah tahu langsung LAzada itu apa? Ramai yang tahu kan? Mesti pernah surf barang-barang yang ada di situ. Bagaimana Lazada berfungsi? LAzada ialah orang tengah. Sebrang platform …

Iklan Lazada Macam Wujud Di Mana-mana Saja Read More »

Scroll to Top