Web Analytics

Beli Baju Baby Secara Online

Adakan anda sedang cari untuk beli baju baby borong untuk si kecil anda? Pakaian bayi kini menjadi satu keperluan yang perlu dipenuhi memandangkan para ibu bapa pada masa sekarang yang gemar memakaikan si kecil mereka dengan pakaian terbaik dan pada masa yang sama mencukupi dengan kemampuan dan bajet yang mereka sediakan.

baju bayi

Ibu bapa biasanya akan keluar untuk mencari pakaian dengan reka bentuk yang sempurna dan warna yang bersesuaian dengan bayi mereka.

Ia macam sudah menjadi satu kemestian bagi ibu bapa untuk memilih hanya pakaian yang boleh dipakai dengan selesa oleh anak-anak mereka supaya kain itu hendaklah dibuat daripada bahan yang selamat agar ia tidak membahayakan kulit sensitif bayi mereka.

Material Kapas Yang Digemari Oleh Ramai Ibu Bapa

Selalunya ibu bapa akan lebih cenderung untuk memilih bahan kain yang diperbuat daripada kapas untuk pengudaraan yang baik dan untuk mengelakkan daripada bahan fabrik sintetik.

Malah bagi ibu bapa yang jenis memilih, bagaimanapun, kos pakaian bayi merupakan pertimbangan yang penting terutama kepada mereka yang kurang bajet.

Jadi, jika anda merupakan pemilik sebuah kedai runcit yang menjalankan perniagaan pakaian bayi atau jika anda bercadang untuk menjual apa-apa item yang berkaitan dengan bayi, pastikan anda memberikan pelanggan anda tawaran harga terbaik yang anda boleh berikan.

Salah satu cara untuk mengekalkan harga yang kompetitif anda adalah dengan melakukan tinjauan dan memeriksa beberapa pembekal borong baju baby terbaik.

Dengan pakai cara ini, anda akan dapat membandingkan dan memilih tawaran harga yang paling murah sebaik mungkin untuk diberikan kepada pelanggan anda!

Online Tinjauan

Tinjauan secara dalam talian adalah cara yang paling mudah untuk anda mencari pembekal borong baju baby. Di internet anda dapat mencari laman-laman web yang tidak terhitung jumlahnya yang masing-masing menjual barangan bayi pada harga borong.

Harga barangan yang kadang-kadang dipaparkan di laman ini selalunya masih boleh dirunding terutamanya jika anda akan membeli secara pukal.

Anda perlu belajar bagaimana untuk melakukan tawar-menawar juga kerana ia adalah langkah yang bijak agar anda dapat mengetahui harga runcit semasa bagi pakaian bayi di kawasan anda.

Anda juga turut boleh menjalankan kaji selidik yang mudah dengan melawat beberapa kedai-kedai menjadi pesaing anda sendiri.

Secara rawak anda lakukan pemeriksaan harga barang-barang yang dipilih dan kemudian lakukan kira-kira untuk harga borong dengan menolak beberapa peratusan bagi keuntungan jualan (lakukan kajian tentang berapa banyak yang perlu ditambah untuk keuntungan pada pakaian bayi) dan satu lagi peratusan bagi kos overhead.

Maka anda akan temui harga borong barang anda sendiri yang boleh anda gunakan untuk melakukan tawar-menawar dengan pembekal baju borong.

Saya juga ingin nasihatkan anda agar lebih berhati-hati dengan beberapa orang pembekal yang mengaku sebagai pembekal pakaian borong sedangkan mereka hanyalah orang tengah yang akan menyerahkan barangan mereka kepada anda pada kos yang sangat tinggi.

Jangan menjadi mangsa kepada tuntutan dan janji mereka kerana ia boleh merugikan perniagaan anda kerana anda tidak mungkin akan mendapat tawaran harga terbaik daripada pembekal jenis ini. Jadi jangan lupa untuk sentiasa melakukan penyelidikan anda sebelum membuat sebarang pembelian borong secara online.

Apakah tempat atau laman web terbaik untuk anda lakukan pembelian borong baju bayi? Jika anda tanya saya maka jawapannya banyak! Walaubagaimanapun saya akan pilih laman popular yang menjadi pilihan ramai.

Seperti yang kita sedia maklum, banyak barangan di Malaysia bahkan diseluruh dunia diimport dan didatangkan daripada negara China, berikut tips berkaitan yang dapat saya kongsikan untuk rujukan anda:

1) Cari pembekal di Alibaba.com, cari beberapa orang pembekal di sana, dan hubungi mereka melalui IM dan emel. Berhubung dengan mereka beberapa kali dengan 3 email berbeza, maksud saya hari ini email pertama, 2 hari kemudian email ke-2 dan 5 hari kemudian melalui email ke-3.

Tanyakan beberapa soalan yang sama secara rawak pastikan tidak ada percanggahan fakta. Kemudian selidik laman web pembekal barangan. Sepatutnya mereka mempunyai laman web sendiri dan dari situ anda boleh kaji keprofesionalan laman web mereka.

Cara lain, anda boleh Google nama syarikat mereka, dan cuba cari apa-apa maklumat berkaitan samada pernah ada sejarah scam, atau komen negatif dari pembeli sebelum ini.

laman alibaba

2) Cincaibuy.com – Laman ini sesuai untuk anda yang ingin menjadi dropshipper. Ia merupakan laman web jual beli dari Malaysia yang melakukan Pre-Order dari China.

cincaibuy

3) Nile.com.my – Merupakan sebuah laman web yang menjalankan jual beli pelbagai barangan termasuk barangan bayi secara “Cash On Delivery”

nile.com.my

Demikian antara tips dan sumber-sumber yang dapat saya kongsikan kepada anda yang mencari maklumat mengenai Borong Baju Baby. Semoga bermanfaat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *