Web Analytics

admin

impian

Kontrajustifikasi Tentang Impian Saya

Bosan dengan lolongan jiran yang sungguh syok nya berkaraoke, saya mengambil keputusan untuk bermenung seketika. Lepas tu, saya online dan tengok blog sendiri. Lepas itu, baca blog orang lain. Saya tenggelam dalam dunia sendiri, seolah-olah mulut orang sebelah rumah telah dijahit rapi. Lamunanku begitu asyik setelah melayari blog ini… Dia ini saya lihat sebagai seorang …

Kontrajustifikasi Tentang Impian Saya Read More »

spam

SPAM Yang Banyak Kacau

SPAM Menyusahkan? Kita sering terdengar atau pun terbaca mengenai Spam di mana-mana laman web yang kita access di mana-mana sekalipun. Ada di antara sesetengah orang yang berpendapat bahawa spam ni virus la, racun la, tonik la, ape la. Contohnya, sekiranya anda adalah pengguna Facebook, kita seringkali disaran supaya menukar password akaun Facebook kita seolah-olah kita …

SPAM Yang Banyak Kacau Read More »

seiko watch

Tukar Tali Jam Seiko Solar Chronograph kepada Nato / Zulu Strap

Jam ini mempunyi nilai sentimental pada aku. Hadiah ini merupakan hadiah dari kekasih aku sempena aniversary kami. Lama aku pakai jam ni. Cuma aku tak pakai secara berhemah. Aku pakai secara lasak. Kerja pakai, berjalan pakai, duduk rumah pakai. Kadang-kadang mandi pun lupa buka. Kenapa nak biarkan berkilat? Jam ini aku sayang, aku nak pakai selalu …

Tukar Tali Jam Seiko Solar Chronograph kepada Nato / Zulu Strap Read More »

lazada

Iklan Lazada Macam Wujud Di Mana-mana Saja

Siapa yang tidak pernah mebeli barang daripada LAzada, kedai online Malaysia yang semakin hari semakin famous? Ramai lagi yang tak pernah beli, saya pun tak pernah beli. Siapa pula yang tak pernah tahu langsung LAzada itu apa? Ramai yang tahu kan? Mesti pernah surf barang-barang yang ada di situ. Bagaimana Lazada berfungsi? LAzada ialah orang tengah. Sebrang platform …

Iklan Lazada Macam Wujud Di Mana-mana Saja Read More »

Scroll to Top