Web Analytics

admin

hari raya

10 Tips Raya: Bagaimana Raya Anda Kali Ini Lebih Bermanfaat

Sekarang mungkin semua orang sedang sibuk shopping baju raya. Macam-macam fashion nak dicubanya. Kalau bagi mak saya, dia tak suka beli baju kurung. Biasalah, sebab mak saya dia seorang tukang jahit. Jadi dia tak suka tengok jahitan orang lain sanagat sebab rasa tak kemas seperti apa yang dia jahit. Saya memang setuju dengan mak sebab …

10 Tips Raya: Bagaimana Raya Anda Kali Ini Lebih Bermanfaat Read More »

braces gigi

Harga Braces Gigi dan Kos Pemasangan Pendakap Gigi

Tahukah anda berapa harga braces gigi dan kos pemakaian pendakap gigi terkini? Sebentar tadi saya ada buat satu tinjauan atau survey di salah sebuah Facebook page milik saya untuk mengetahui kos pemasangan pendakap gigi yang terbaru. Hasil daripada maklum balas yang diterima saya lihat ada braces yang murah ada yang mahal. Hal ini disebabkan jenis …

Harga Braces Gigi dan Kos Pemasangan Pendakap Gigi Read More »

passion compassion

Hasrat Atau Kasih Sayang?

Apa itu passion dan apa itu compassion? Semua orang cakap, “Follow your passion!” “Follow your passion!” GO GO GO! Sebelum masuk bab compassion, aku nak mula cerita iaitu kongsi pasal kehendak sebenar aku. Aku ni suka gila kat art. Aku appreciate inner beauty terlalu mendalam. Kadang-kadang, bila aku luah kat kawan, “Engko ni jiwang jugak …

Hasrat Atau Kasih Sayang? Read More »

Scroll to Top